Interior Palau de la Música
Tipus d'obra: Intervenció interior Sala Palau de la Música Catalana
Lloc: Sant Francesc de Paula, 2. (Barcelona)
Pressupost: 2.500.000 €
Client: Instituto Patrimonio Histórico Español. Ministerio de Cultura
Empresa constructora: Natur System
Projecte: Oscar Tusquets / Carlos Diaz / Esther Villanueva
Direcció d'obra: Oscar Tusquets / Carlos Diaz / Esther Villanueva
Direcció executiva: Maria Roger / Susana Pavón
És un dels treballs que per fases que es porta a terme en el Palau de la Música Catalana. Els treballs que s’han executat en aquesta fase inclou la rehabilitació i restauració complerta dels elements de l’escenari, com són el parament anomenat “les Muses”, la neteja i reforç d’elements de la boca de l’escenari i el tractament d’una nova il·luminació en l’espai de la sala i de l’òrgan una vegada rehabilitat. S'inclou també la rehabilitació i neteja de mosaics i paraments ceràmics, així com la reposició i adequació de les butaques de tot l’aforament.

Gran de Gracia 1,entresuelo 1a | 08012 BARCELONA | Tel. 93 444 90 40 | 1@tda.es