PRESENTACIÓ DEL PROJECTE METROGUAGUA I ESTACIÓ HOYA DE LA PLATA  (1/3/2019)

Carlos Díaz presenta el projecte de l’Estació de MetroGuagua de Hoya de la Plata a Gran Canaria. El projecte, adjudicat per concurs a un equip multidisciplinari de tècnics liderat per TDA, implica la implantació d’un Bus Rapid Transit (BRT) a Las Palmas de Gran Canaria. Aquest sistema de transport públic sostenible, econòmic i respectuós amb el medi ambient permetrà descongestionar el centre de Las Palmas de Gran Canaria, crearà aparcaments i una galeria comercial, i generarà espai per als vianants, zones verdes i d’oci.


PALAU MÚSICA CATALANA 1908-2008  (27/6/2008)

Arquitectes, escenògrafs i músics celebren el Centenari de l'edifici barceloní de Doménech i Montaner conversant en el Simposi Internacional organitzat amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i Mercedes Soler-Lluró Arquitectures per a la Música sobre l'arquitectura del Palau, sobre els auditoris del Mediterrani i del món, i sobre l'escala universal comuna en la notació musical i en la figuració arquitectònica.
El bloc inaugural exposa els secrets que envolten l'arquitectura i construcció del Palau de la Música Catalana i aquesta coordinat per Oscar Tusquets Blanca.


EL PETIT PALAU GUANYA L'ULI AWARDS FOR EXCELLENCE EUROPEO 2007  (6/6/2007)

El Petit Palau és un dels cinc projectes guanyadors del European Uli Awards For Excellence 2007, que atorga anualment el Urban Institute.
El premi reconeix a més de la vàlua arquitectònica i de disseny, la qualitat i el desenvolupament d'un projecte.
Per a ser candidat el projecte ha de tenir un gran nivell constructiu i una gestió eficaç, ha de ser econòmicament viable i respondre a les necessitats socials de l'entorn, entre altres qualitats.


Rambla Catalunya, 89 | 08008 BARCELONA | Tel. 93 444 90 40 | 1@tdat.es